Disclaimer

Indien u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op [email protected].

Alle informatie op deze website wordt te goeder trouw en alleen voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. www.ils.be geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website (www.ils.be) vindt, is strikt op eigen risico. www.ils.be is niet aansprakelijk voor enig verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks te volgen naar dergelijke externe sites. Hoewel wij ernaar streven alleen kwaliteitsvolle links naar nuttige en ethische websites aan te bieden, hebben wij geen controle over de inhoud en de aard van deze sites. Deze links naar andere websites houden geen aanbeveling in van alle inhoud die op deze sites te vinden is. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen en dit kan gebeuren voordat wij de kans hebben om een link te verwijderen die mogelijk “slecht” is geworden.

Wanneer u onze website verlaat, kan het zijn dat andere sites een ander privacybeleid en andere voorwaarden hanteren, waarover wij geen controle hebben. Controleer het privacybeleid van deze sites en hun “servicevoorwaarden” alvorens zaken te doen of informatie te uploaden.

Toestemming
Door onze website te gebruiken, stemt u in met onze disclaimer en stemt u in met de voorwaarden ervan.

Update
Indien wij dit document bijwerken, wijzigen of veranderingen aanbrengen, zullen die wijzigingen hier duidelijk worden bekendgemaakt