Over ons

We kennen de twistlocks al sinds 1974

Net als de haven van Antwerpen, waar ILS haar hoofdkantoor heeft, heeft ons bedrijf een interessante en rijke geschiedenis. Ruim 40 jaar geleden vestigden Britse handelaren zich op ’t Eilandje (letterlijk: “het Eilandje”), een karakteristieke havenbuurt in het Noorden van Antwerpen.

En zoals de haven van Antwerpen zich door de eeuwen heen heeft ontwikkeld tot een toonaangevende wereldhaven en een belangrijk vrachtknooppunt, zo is ILS uitgegroeid van een piepklein magazijn waar allerlei goederen worden verkocht, tot een wereldspeler gespecialiseerd in technologie voor het zekeren van lading.

Op dit moment kunnen we met recht zeggen dat we een leverancier van wereldklasse zijn op het gebied van sjormaterialen. Wij zorgen ervoor dat containerschepen, multipurpose schepen en roroschepen probleemloos kunnen varen. Ons motto? Uw lading veilig houden door kwaliteitsproducten tegen de beste prijs te leveren. Ons ervaren team van professionals staat klaar om scheepseigenaren, scheepswerven en scheepsbouwers te adviseren. Wij zorgen ervoor dat uw schip binnen de kortste keren op koers ligt.

{

Wij zijn er trots op dat we u steeds alles netjes op tijd kunnen leveren.

missieverklaring

Alles wat je nodig hebt om een strak schip te runnen

Als professional in de marine- en offshore-industrie weten we dat je niet zomaar een haven binnenloopt in een storm. Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van sjorproducten.

Ons magazijn is tot de rand gevuld met de beste producten op de markt. Letterlijk alles wat je nodig hebt om een strak schip te runnen.

Bij ILS zijn we er trots op dat we u alles op voorhand kunnen bezorgen.

ils

uw favoriete partner

ils

Grote voorraad

Stelt u zich eens voor wat u allemaal nodig heeft om een lading op een schip vast te zetten. Alle soorten vracht trouwens. Moeilijk voor te stellen? Niet voor ons. We hebben het allemaal onder één dak.

Ons magazijn heeft een zeer grote voorraad van alle sjorproducten. Tenminste, als ze voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Of u nu twistlocks, kettingen, hendels, D-ringen, sjorstangen, enz. nodig heeft: wij hebben het voor u.

Snelle bezorging

Ons streven naar een snelle levering houdt u op koers. In de loop der jaren heeft ILS een uitgebreid netwerk van agenten en dealers ontwikkeld in alle grote havens en scheepsbouwlanden over de hele wereld.

Ons netwerk zorgt voor de beste service, ongeacht uw locatie. U kunt altijd op ons rekenen voor een snelle en efficiënte service.

Beste prijs

In een branche waar veiligheid en beveiliging niet onderhandelbaar zijn, weigeren we concessies te doen aan kwaliteit. Punt uit. Onze producten zijn gecertificeerd door DNV.

De hoogste kwaliteit hoeft echter niet tegen de hoogste prijs te komen. Bij ILS streven we ernaar om de beste producten tegen de beste prijs te leveren. Zo vaart u op kalm water.

Ontmoet ons team

Adil Charkaoui

Adil Charkaoui

Sales

Bert Van Quaelle

Bert Van Quaelle

Sales

Danielle Ruwisch

Danielle Ruwisch

Sales

Sigrid Van den Nieuwenhuysen

Sigrid Van den Nieuwenhuysen

Accountant

Mitchel Ceelen

Mitchel Ceelen

Warehouse