Over ons

We kennen de twistlocks al sinds 1974.

Net als de haven van Antwerpen, waar ILS zijn hoofdkantoor heeft, kan ons bedrijf bogen op een interessante en rijke geschiedenis. Meer dan 40 jaar geleden vestigden Britse handelaren zich op ’t Eilandje, een karakteristieke havenbuurt in het noorden van Antwerpen.

En net zoals de haven van Antwerpen in de loop der eeuwen is uitgegroeid tot een toonaangevende wereldhaven en een belangrijk vrachtknooppunt, is ILS uitgegroeid van een klein pakhuis dat allerlei goederen verkocht, tot een wereldspeler gespecialiseerd in vrachtbeveiligingstechnologie.

Vandaag de dag kunnen we met recht zeggen dat we een leverancier van wereldklasse zijn op het gebied van sjormaterialen, die ervoor zorgt dat containerschepen, multipurpose schepen en roroschepen vlot kunnen varen. Ons motto? Uw lading veilig stellen door kwaliteitsproducten te leveren tegen de beste prijs. Ons ervaren team van professionals staat klaar om reders, scheepswerven en ontwerpbedrijven te adviseren. Wij zorgen ervoor dat uw schip snel op koers ligt.

{

We zijn er trots op dat alles op tijd bij u wordt afgeleverd.

missieverklaring

Alles wat je nodig hebt om een strak schip te runnen

Als professional in de marine en offshore industrie weten we dat je in een storm niet zomaar een haven raakt. Dan ben je op de juiste plaats. Wij hebben tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en produceren van sjorbanden.

Ons magazijn is tot de nok toe gevuld met de beste producten op de markt. Letterlijk alles wat je nodig hebt om een strak schip te runnen.

Bij ILS zijn we er trots op dat we u alles op tijd kunnen geven.

ils

uw voorkeurspartner

ils

Grote voorraad

Stel je alles voor wat je nodig hebt om lading op een schip vast te zetten. Alle soorten vracht, wat dat betreft. Moeilijk voor te stellen? Niet voor ons. We hebben het allemaal onder één dak.

Ons magazijn heeft een zeer grote voorraad van alle producten die met sjorren te maken hebben. Tenminste, als ze aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Of u nu twistlocks, kettingen, hendels, D-ringen, spanstangen, enz. nodig heeft: wij hebben het voor u.

Snelle levering

Onze inzet voor een snelle levering houdt u op koers. In de loop der jaren heeft ILS een uitgebreid netwerk van agenten en voorraadhouders ontwikkeld in alle belangrijke havens en scheepsbouwlanden over de hele wereld.

Ons netwerk zorgt voor de beste service, ongeacht uw locatie. U kunt altijd op ons rekenen voor een snelle en efficiënte service.

Beste prijs

In een sector waar veiligheid en beveiliging niet onderhandelbaar zijn, weigeren wij compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit. Periode. Onze producten zijn gecertificeerd door DNV.

De hoogste kwaliteit hoeft echter niet de hoogste prijs te hebben. Bij ILS streven we ernaar de beste producten tegen de beste prijs te leveren. Hoe is dat voor soepele vaart?

Maak kennis met ons team

Adil Charkaoui

Adil Charkaoui

Verkoop

Bert Van Quaelle

Bert Van Quaelle

Verkoop

Danielle Ruwisch

Danielle Ruwisch

Verkoop

Sigrid Van den Nieuwenhuysen

Sigrid Van den Nieuwenhuysen

Accountant

Mitchel Ceelen

Mitchel Ceelen

Magazijn